Politika

Bulatović za pomoćnika uzima šefa kabineta Elektrodistribucije

Dragoslav Pavlović, šef kabineta niške Elektrodistribucije biće pomoćnik novog gradonačelnika Niša Darka Bulatovića.

 

Bulatović je ovo otkrio gostujući u emisiji „Izoštreno“ na televiziji Belami. Naime, Pavlović je i do sada radio sa Bulatovićem koji ga je okarakterisao „kao perspektivnog, stabilnog i obrazovnog porodičnog čoveka“. Ove osobine je, tvrdi Bulatović, pokazao u „Jugoistoku“. Pavlović je bio i na nekoliko rukovodećih pozicija u ovom preduzeću, gde je dokazao koliko je sposoban, istakao je.

Bulatović je, između ostalog rekao da svoje saradnike bira vizuelno, na osnovu teorije koja strukturu ličnosti povezuje sa fizičkim izgledom, a ova izjava izazvala je burne reakcije Nišlija na društvenim mrežama.

“Biram mlađe ljude, a obaveza je da moraju biti visokoobrazovani i imati dobre organizacione sposobnosti”, istakao je Bulatović na Belamiju.

Bulatović je još jednom potvrdio da će jednog od pomoćnika predložiti Univerzitet kako bi Grad bio u vezi sa visokoobrazovnim ustanovama, a ranije je demantovao da će na toj poziciji biti Branislav Jovanović (NPS).

Podsećamo da su dvojica novoizabranih gradskih većnika iz redova SNS-a mlađi od 30 godina i da imaju svega nekoliko godina radnog iskustva u javnim preduzećima, između ostalih i u „Jugoistoku“ na čijem je čelu bio Bulatović. Reč je o inženjeru zaštite životne sredine Branislavu Kačaru i inženjeru elektronike Milošu Miloševiću.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com