Društvo

Dvanaestogodišnju devojčicu udario automobil

U naselju Crvena zvezda juče u 12:40 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je oboren pešak, potvrdila je policija za Niške Vesti.  Putničko vozilo niškig registarskih tablica je oborilo devojčicu koja je rođena 2004. godine, posle ukazane pomoći na licu mesta, kolima hitne pomoći odvezena je u Klinički centar, potvrdili su u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

Kako neznavično saznaju Niške Vesti vozač koji je upravljao automobilom je iz Trstenika i vozio je automobil marke Tojota Jaris, sve se dogodilo ispred Humanitarnog centra koji se nalazi u ovom niškom naselju.

Povređena devojčica prevezena je na dečiju hirurgiju Kliničkog centra, radi dalje dijagnostike i lečenja, potvrdili su u Hitnoj pomoći.

“Obavešteno je tužilaštvo i obavljen uviđaj, nakon istrage biće podignuta odgovarajuća krivična prijava”, rekli su Niškim Vestima u Policijskoj upravi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com