Hronika

Trinaestogodišnjeg biciklistu udario automobil

U dve saobraćajne nezgode sinoć u Nišu povređeno je trinaestogodišnje dete koje je vozilo bicikl na Bulevaru Nemanjića a na Bulevaru dr Zorana Đinđića je povređen putnik u vozilu.

“Kod niškog Parka Sveti Sava povređen je trinaestogodišnji dečak koji je vozio bicikl, kada ga je udario Folcvagen Pasat, kojim je upravljao vozač rođen 1959. godine. Ova saobraćajna nezgoda dogodila se na kolovozu, a uviđaj je obavljen po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu”, potvrdili su za Niške Vesti u Policijskoj upravi.

Još jedna nezgoda dogodila se sinoć na Bulevaru dr Zorana Đinđića.

“U 20:50 časova dogodila se saobraćajna nezgoda gde su učestvovala dva automobila, Citroen niških registarskih tablica koji je vozila žena rođena 1949. godine i Golf 4, niških registarskih oznaka koji je vozio muškarac rođen 1975. godine. Prilikom sudara povređena je putnica u drugom automobilu. Uviđaj je urađen po nalogu javnog tužioca”, potvrdili za naš portal u Policijskoj upravi.

U saobraćajnim nezgodama ukupno je povređeno dva pacijenta. Posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja na licu mesta povređeni su prevezeni u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja, saopšteno je iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com