Kultura

Zabranjeno pušenje, Ortodoks celts, Van gog.

Po prvi put ove godine u Sokobanji će biti organizovan festival rock i house muzike pod nazivom Green heart fest. Manifestacija će se održati od 22. do 24. jula.

Zabranjeno pušenje, Ortodoks celts, Novembar, Van gog,Vrelo, Irie fm, Sars, Stereo banana, Struka,Gru, Bane Lalić, Sevdah Baby, Beatshakers, Gramofonđžije…neki su od izvođača uz koje ćete moći da uživate u Sokobanji.

Program će se odvijati tri dana na dva stejdža. Dnevni stejdž je zamišljen da bude u Akva Parku i na njemu će nastupati najpopularniji dj i hip hop izvođači iz naše zemlje.  Program će trajati od 12h do 18h. Ulaz neće biti dodatno naplaćivan već će važiti standardna cena ulaznice za akva park.

Nakon završenog programa na dnevnom stejdžu, program se nastavlja na glavnoj bini koja će biti stacionirana u samom centru Sokobanje na mermernom šetalištu. On će trajati od 19 do jedan sat posle ponoći, a na glavnoj bini u toku tri dana festivala nastupiće najpopularniji bendovi iz naše zemlje. Ulaz će biti besplatan .

U toku festivala posetioce očekuju još mnogobrojni dodatni program i razna druga iznenađenja .

Dođite da zajedno da uživamo u dobrim banjskim zvucima u dolini između planina Rtanj i Ozren.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com