Kolumna

Saveti za siguran dobitak na kladionici – I to je za žene!

Otkako su se pojavile prve kladionice, ja sam maštala o ideji da je moguće sa malo para dobiti mnogo novca. Čak sam počela da pratim fudbal i znala dosta o prvoj italijanskoj ligi. Čisto da mogu da kažem da sam sportski tip, bar na neki način. Bilo je to negde početkom ovog veka (ovo zvuči kao da sam dinosaurus). U ono vreme, te mečeve je bilo moguće gledati na trećem kanalu RTS-a.

Danas znam da je za veliki dobitak na kladionici uz malo uloga potrebna pre svega velika sreća. Ono, baaaš velika. A mečeve možete pratiti gde hoćete. Kladionica ima minimum tri na svakom ćošku. I sijaset kanala na kojima može sav taj cirkus da se prati.

Ako izuzmemo radnice šalteruše, u kladionici vreme provode uglavnom muškarci. Fudbal, kladionica i žene – k’o krava, internet i kozmetika. Uglavnom nema veze sa vezom (ako, jelte, nije reč o onim kravama u “Imleku” koje masiraju da bi dale mleko. Ili onim od kojih se možda pravi kozmetika.)

Verujem da su veće šanse za siguran dobitak na kladionici, nego na LOTO-u ili sličnim igrama koje prosečna žena može igrati u udobnosti svog doma. Kakav-takav. Dinar po dinar – milion.Pa, ako se do sada niste oprobali u ovom sportu, nije kasno. A evo i par korisnih saveta.

Odaberite pravi trenutak za klađenje

Kad god pitam muža nešto vezano za kladionicu, on uglavnom odgovara da nema šta da se igra. Pih! Svašta! Kada nemaš veze o fudbalu, uvek imaš šta da igraš u kladionici i sasvim ti je svejedno da li su na meniju neki poznati timovi ili treća liga Farskih ostrva. Kao prosečno žensko, za odabir trenutka za klađenje, neophodno je da uzmete u obzir sledeće faktore:

  • Intuicija, instinkt i te imaginarne ali bitne stvari na “i”.Mi žene volimo da tvrdimo da smo intuitivna bića i da možemo da predosetimo neke stvari. Eto razloga da vežbate “i” pojmove . Imate osećaj da ćete dobiti lovu, a plata je već bila (ili ne radite)? Pravac u kladionicu!
  • Protumačite svoje snove. Ne znam za vas, ali ja sanjam stalno i mnogo i svašta povezujem. Kad me neki san posebno dojmi, ja se trudim da ga protumačim. To podrazumeva da potražim značenje svog sna na internetu. Veoma je bitno kako to radite.Nemojte da se oslanjate na jedan portal. Ukucajte svoj san u Google koji će da izbaci sve sajtove sa datim tumačenjem. A tumačenja jednog istog sna ima više.Loša ne otvarajte – samo dobra. Ukoliko vaš san znači dobitak, krenite u lov na vašu lovu u kladionicu.
  • Protumačite tuđe snove. Moj suprug ponekad priča u snu. Jednom sam ga tako pitala pred neke mečeve:”Šta je uradio Inter?” “1:0″ odgovorio je on. ” A Milan?” ja uporna . “4:1”. Nisam odigrala tiket. Sutradan popodne na ulici sam čula isti ovaj razgovor između nekih klinaca. Dakle, ako vam neko u snu izdiktira rezultate, stvarno ne znam što da ih ne upišete.
  • Svrab levog dlana je već klasika. Znate da je to znak koji pored akcije češanja zahteva i akciju popunjavanja tiketa. Proverite, ipak, da nemate neku kožnu iritaciju od “Domestosa” ili tečnosti za sudove.
  • Baš sad je pravi trenutak ako niste nikad probali da osvojite dobitak na kladionici. Ko zna šta ste propustili! Do kladionice vam je sada dovoljno da kliknete mišem na ovu sliku i da se registrujete.

Provereni tipovi za siguran dobitak na kladionici

Odmah da razjasnim da kladionica jeste rasadnik testosterona, ali “dobitak” o kom pričam je novčani, a “tipovi” nisu frajeri koji tamo dangube.
Kladionice nude brojne vrste igara. Kada je fudbal u pitanju ja znam šta je 1X2 (pobeda domaćina, nerešeno, pobeda gostiju) . Znam da razlikujem prvo i drugo poluvreme i brojim golove (što mu najčešće podrazumeva poznavanje brojanja do 10).Ovo su dakle saveti za siguran dobitak na kladionici:

  • Igrajte singlove – iliti svu lovu na jedan meč. Za siguran dobitak na kladionici lakše je pogoditi jednu utakmicu nego 3-4 ili 11. Neka kvota bude barem 2, da duplirate uloženu lovu. Izbegavajte premale ili prevelike kvote. Navlakuša! Ne budite glupi ni alavi. Zakačite se za jedan tim. Recimo Čelzi. I igrajte na nerešeno iz kola u kolo. Svaki put duplirajte ulog. Jednom će sigurno da dođe nerešen rezultat. Ako i ne dođe tokom cele sezone, ne igrajte kladionicu! Vi ste onda baš kurate sreće! Zasucite rukave da vratite dugove (jer ćete ih imati ako ređate gubitke iz kola u kolo)
  • Kladite se uživo. Ukoliko imate živaca da gledate fudbal. U 80 minutu, već je uglavnom meč jasan. Odigrajte kombinaciju koja vam osigurava dobitak. Nisam probala. Ja bih do tada zaspala….
  • Ishod poluvremena. Ja ,recimo, volim da igram X na poluvremenu kada su kvote oba tima približno jednake. Dođe prilično često.
  • Više golova u drugom poluvrmenu je taktika mog muža. Izabere utakmice kod kojih je ova opcija nudi kvotu 3,5-4 i stavi dve utakmice na tiket. Uloži 50 dinara. Napravi ukupno 4 takva tiketa sa različitim timovima (200 dinara). Bar jedan tiket dođe.Tada vrati uloženo. Nekad dođe više njih.Onda od tog novca igra dalje. Umesto 200 sada uloži 400 dinara. Tako dok ne dođe do sume za plaćanje nekog računa, pa podigne lovu i krene ispočetka.
  • Prepišite tiket. Ima jedan srećković u našem komšiluku koji ulazi u kladionicu sa idejom da je nenadjedbiv kladioničar i koji ima više sreće nego pameti. Uvek ima takvih! Prepišite njihov tiket. Univerzum je na njihovoj strani!
  • Kladite se na tenis. Uvek na Đokovića!
  • Ne budite alavi! Nemojte računati dobitak pa onda , nezadovoljni ishodom, dodati još jednu utakmicu. Zapamtite, što manje utakmica na tiketu, šanse su veće! Ako vam potencijalni dobitak nije dovoljan, bolje povećejte ulog nego broj utakmica.

Važno: Pare dobijene na kladionici se ne stavljaju u slamaricu. One se troše!

Ukoliko ste već ušli u materiju i počeli da pratite fudbal, za siguran dobitak na kladionici uzmite u obzir sledeće:

  • Vremenski uslovi. Malo je verovatno da će fudbaleri da se satiru po terenu po kiši ili snegu. Igrajte na manji broj golova na utakmici (0-2)
  • Starost igrača. Oni omladinci (petlići, orlići, šta li su već) što osvojiše zlato su u cvetu mladosti i promena klime i dug put im nisu smetnja. Za njih to ne važi!Ali kad su ovi matori u pitanju, nije na odmet da saznate koliko godina imaju u proseku. Možda su iskusniji, ali su verovatno kilaviji. Ne mo’š protiv prirode. Ako putuju daleko, velika je verovatnoća da će umor da uzme svoj danak.
  • Ne glumite patriotu! Srbija i fudbal (za odrasle) su dva sveta!

Zašto ne treba da idete u kladionicu, već da igrate online?

Ja bih tu sad kao prosečna žena imala poveći spisak razloga, ali ajd’ da odvojim tri:

  • Možda vam je glupo.Ja se prijatnije osećam u društvu muškaraca nego u društvu žena, ali kladionica?!!! Ne volim ni da zavirim! Apsolutno znam kako su se nekada osećale žene na brodu. Majke mi, samo čekam da počnu da se krste, pljuju, idu tri koraka unazad ili mumlaju neku bajalicu protiv uroka.Ponekad, ako mi je usput, suprug mi da zadatak da svratim i uplatim tiket. Naposletku, to je ipak više njegov hobi. Ja samo nisam dobila dozu imunizacije protiv toga. Odlazak u kladionicu uglavnom podrazumeva jedan od ova dva scenarija: Ili sam se saplela na putu do šaltera i razmahala po prostoriji, ili viču zamnom da uzmem tiket jer se to tako radi, a ja sam zaboravila. U svakom slučaju, nikad ne prođe neprimećeno!
  • U kladionici nema džentlemena. Možete da stojite u pristojno u redu, ali ako kladioničar prati meč uživo pre će da vas samelje, zgazi ili preskoči nego da dopusti da stignete na red pre njega.
  • Lakše je igrati online. Sve informacije o utakmicama i mogućnostima za siguran dobitak na kladionici tražićete online. Zašto uopšte ići u kladionicu kada je, bar za to, dovoljno kliknuti prstom? Ne ovde, nego recimo na onu sliku gore sa loptama i žetonima.

Ukoliko vam fudbal ne ide od ruke (jer treba da ide od noge), okrenite rulet i zaigrajte na crveno ili crno. Za sve ostale varijante, pored ruku i nogu, savetujem da povremeno koristite i glavu! I stavite crveni karmin – protiv uroka! A ukoliko imate dobar savet (o tome kako ostvariti siguran dobitak na kladionici, ne o stavljanju karmina), uradite to u komentaru.

Izvor: Skitarnik

 

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com