Društvo

Akva-park u Doljevcu počinje da radi 1

Akva park u Doljevcu biće otvoren 1. jula, kaže za Niške Vesti Goran Ljubić predsednik Opštine Doljevac. Radovi uveliko traju, a od juče radnici rade u dve smene kako bi do prvog dana jula sve bilo spremno.

Akva park sa 3 bazena, toboganima, balerinom i parkingom za 300 vozila dobija ovih dana svoj konačan izgled. Kompleks se prostire na ukupno 4 hektara sa parkingom.
Iako je nedavno, otvaranje najavljeno još 1. aprila, predsednik Opštine Doljevac najavljuje da će u četvrtak 23. juna tačno znati da li će završetak i radovi slučajno biti produženi, kaže za Niške Vesti.

Tri bazena – srednji 25 x 12,5 m, drugi najveći 32 x 12 m bazen koji će imati veštačke talase visine do 1,40 m i treći bazen koji će biti namenjen najmlađima sa popularnom zmijom. Puno tobogana, balerina, tuš pečurke i još mnogo toga biće u ovom kompleksu, što će najmlađe i one nešto starije najviše radovati.

Trenutno je u akva-parku angažovano 30 keramičara koji rade u dve smene. Postavljaju se reflektori, a popodne stiže guma za dečiji mobilijar. U ponedeljak očekujemo radnike iz Beograda koji će da ograde čitav kompleks. Stižemo sve da završimo do 1. jula”, kaže Ljubić za naš portal.

Ulaznica za ovaj kompleks će koštati 250 dinara, ali se planiruju popusti za određene gupe stanovništva, potvrđuju nam u Opštini Doljevac.

Za one koji bi da dan provedu na kompleksu u Doljevcu, obezbeđeno je 10 baldahina, 400 ležaljki i 200 suncobrana.

Kompletna izgradnja kupališnog kompleksa u Doljevcu košta blizu 3 miliona evra.

Opština Doljevac se nalazi na tromeđi Leskovca, Prokuplja i Niša, lokacija novog akva-parka pruža mnoge povoljnosti i obećava dobru posećenost jer akva-park u Doljevcu je za sada jedini u Nišavskom okrugu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com