Hronika

Kolima udario mladića pa pobegao sa lica mesta

Pad motocikliste i obaranje pešaka jesu dve saobraćajne nesreće za poslednja 24 sata u Nišu.

Sinoć u 22:45 časova u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, oboren je mladić rođen 1995. godine. Policija intenzivno traga za NN licem, koje je upravljalo vozilom koje je lakše povredilo muškarca, jer se on udaljio sa lica mesta. Nije poznata ni marka automobila, potvrđuju u Policijskoj upravi Niš.

Juče u 17:10 u ulici Vojvode Putnika u blizini spomen parka Bubanj, dogodilo se prevrtanje vozila, tačnije motocikla kada je povređen vozač koji je rođen 1978. godine. Uzrok je nepoznat i utvrđuje se, potvrdili su u Policijskoj upravi Niš. Uviđaj je obavljen po ovlašćenju Tužioca a Niške Vesti nezvanično saznaju da je motociklista zadobio lakše telesne povrede.

Zavod za hitnu medicinsku pomoć u Nišu potvrdio je da je intervenisao dva puta kada su u pitanju saobraćajne nesreće. Prvo na putu ka Novom groblju oko 17:17 kada je ukazana pomoć vozaču pri padu sa motora i na mostu Mladosti oko 22:46 kada je oboren pešak. Posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja povređeni su prevezeni u Urgentni centar, piše u saopštenju Hitne pomoći.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com