Politika

REFORMISTIČKA STRANKA: Najbolje da i ne konstituišete ovakvu Skupštinu!

I nakon šest nedelja od izbora, niška Skupština ne može da se konstituiše. Za razliku od Skupština u Leskovcu, Pirotu, Vranju, Prokuplju…Razlog za to treba tražiti u odabiru loše politike koja vodi Grad Niš i pretenduje da tako i nastavi, smatra Reformistička stranka.

U ovoj partiji zato smatraju da je zato najbolje ne formirati skupštinsku većinu.

Reformisti poručuju da je najbolji mogući potez koji mogu da učine je da ništa i ne čine, odnosno da se Skupština grada Niša ne konstituiše u ovakvom izdanju.

Iz ove političke partije kažu da održani izbori nemaju legitimet, te da ovakav saziv Skupštine grada ne predstavlja odraz narodnog poverenja.

Dokaz za to je za Reformiste zvanična odluka GIK-a da se izbori ponove na 20 mesta zbog viška listića, što postoje odbornici koji su izabrani na jednoj listi, a u međuvremenu prišli drugoj i kako god da se trenutno konstituišu organi vlasti u Nišu, to će ipak biti “odozgo”

Reformistička stranka, upravo zato, svim srcem čestita odbornicima SG Niša i želi im “što pre” neodržavanje konstitutivne sednice najkasnije do 1. jula, kako bi se na taj način stvorili zakonski uslovi za održavanje novih izbora u Gradu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com