Društvo

PREMIJERA! “Robinja” na niški način (VIDEO)

Pre tačno nedelju dana na YouTube kanalu osvanuo je niški spot za pesmu ROBINJA-Bumbee feat. Nevena. Ovaj klip ima blizu 5000 pregleda a pesma već ima svoju publiku. Pevuše je niški tinejdžeri, a autori kažu nije bilo teško napraviti je.

Nišlija Mladen Stankov koji stoji iza imena Bumbee kaže da desetak godina radi kao DJ. Produkcijom nešto manje, tek pet ali sasvim dovoljno da znam šta mi se sviđa i čemu težim, kaže za Niške Vesti.Screenshot 9

Do sada sam snimio pesme Bumbee ft. Nevena – Till the dawn, zatim Bumbee ft. Andrijana Stojanovic – Iluzija i sada ovi najnoviju Bumbee ft. Nevena – Robinja. Sa Nevenom Mladenović sam sarađivao na poslednjem ostvarenju. Ona se bavi sedam godina pevanjem, u bendu En Passant, sa mnom sarađujem dve godine” kaže Stankov.

Iako zna šta hoće ovaj mladi Nišlija ne odbija pomoć

Oko spota za pesmu Robinja pomagao mi je Petar Stankovic (KZO) i ja sam zadovoljan kako je sve ispalo. Kada budemo radili naredni znamo šta ćemo i kako bolje da uradimo”, kaže ovaj mladi Nišlija.

Najteže je uspeti u svom gradu, a upravo u Nišu ovi mladi ljudi imaju njaveću podršku.

“Zadovoljan sam reakcijom publike. Dobijamo dosta pozitivnih kometara. Oduševilo me je to što su čak i neki poznati autori šerovali našu pesmu”, kaže zadovoljno Mladen.

13453730 10206413870097338 396054750 n

Prijatelji su pružili punu podršku i rekli da im se dopada mada kaže Stankov, drugari producenti su uvek tu da kažu kako bi oni to uradili, dodaje kroz smeh Stankov.

Robinja je u zenitu pažnje ali nećemo dugo čekati na naredni hit.

“U septembru izbacujem još jednu pesmu, nadam se da ću da uspostavim saradnju sa jednom devojkom iz Bugarske, neću puno da otkrivam, bićete zadovoljni”, završava obećanjem Stankov.

Uživajte u ovom niškom hitu!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com