Kultura

trumfovi u Domu Vojske za niške mališane

U sali Doma Vojske niški mališani moćiće da pogledaju predstavu “Štrumfovi i majka priroda”, 11. juna sa početkom od 17 časova.

Predstava je nastala po motivima popularne crtane serije, sa željom da se ispriča jedna nova priča sa popularnim likovima. Namenjena je deci uzrasta od 2 do 8 godina, sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima i maskama, sa 13 likova koje tumače afirmisani glumci uz originalne songove i muziku. Predstava je interaktivna, edukativna i zabavna.

Gargamel je smislio „genijalan“ plan kako da napokon pohvata sve Štrumfove. Rešio je da do Štrumfova dođe preko njihovih dobrih srca i pomoću čarobne knjige bajki.

U Štrumfoselu teku pripreme za veliki prolećni bal, Štrumfovi i Majka priroda bezbrižno “štrumfuju” u šumi, dok strašni Gargamel kuje plan da uništi štrumfove. Oteo je Majku prirodu i začarao Štrumfetu da otme od Majke prirode knjigu za upravljanje vremenom. Uz pomoć začarane Štrumfete i knjige za upravljanje vremenom želi da dođe do štrumfova. Štrumfovi su u problemu, ali zajedničkim snagama, udruženi uspevaju da omekšaju srce začaranoj, razmaženoj Štrumfeti pomogavši joj u nevolji.

Štrumfeta ponovo uči o prijateljstvu i dobroti i koliko je lepo deliti i dobro i loše sa prijateljima, takođe spoznaju veliku radost koja dolazi kroz pomoć najbližima. Kefalo, Gruber, Mrgud, Gricko, Trapavko, Veliki Štrumf uz pomoć dece i Štrumfete uspevaju da oslobode Majku prirodu i da strašnog Gargamela preobrate u Dobricu Gargamela koji na kraju pomaže Štrumfovima u pripremama za prolećni bal.

strumfovi2

Cena karte je 250,oo
Predstava traje oko 45 minuta.

Prodaja karata
Biletara Doma Vojske
Rezervacije 065/522-13-72

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com