Društvo

Sin doskorašnjeg narodnog poslanika nasrnuo na građanina (VIDEO)

Radnik Parking servisa, očigledno nezadovoljan što ga snimaju mobilnim telefonom dok reaguje u slučaju nepropisno parkiranog automobila, sukobio se juče sa jednim Nišlijom koji je učestvovao u akciji “Ozvučimo pauka”. Kako Niške Vesti nezvanično sazniju radi se o sinu doskorašnjeg narodnog poslanika Bratimira Vasiljevića, Bojana. Kako je do incidenta došlo utvrdiće istraga, a ono što je za sada očigledno jeste da je automobil zaista bio nepropisno parkiran.

Iz Udruženja predsednika skupština stanara kažu da je radnik Parking Servisa  nasilno oteo mobilni telefon od našeg sugradjanina i bacio ga pri čemu je grubo odgurnuo vlasnika telefona.

“On je svojim ponašanjem potvrdio sumnje, na koje ukazuju protestanti koji demonstriraju već 15 meseci u Nišu, a to da su javna komunalna preduzeća i radnici koji rade u njima, a zaposleni su po partijskoj pripadnosti, u stvari haračlije i otimači gradjanske imovine! Sve vreme protesta Upss i Nezadovoljne Nišlije ukazuju na ovakvo ponašanje i odnos javno komunalnih preduzeća prema gradjanima i na bahatost u poslovanju, otimačinu, kriminalno poslovanje i samovlašće koje niko ne sankcioniše. Sada se potvrdjuje da smo sve vreme govorili istinu i s punim pravom pozivali na odgovornost sve direktore javno konmunalnih preduzeća i sve gradske rukovodioce!” – ističe se u saopštenju UPSS.

Automobil je pogrešno parkiran, odnosno nalazi se na najviše jedan metar od pešačkog prelaza što je očigledan prekršaj i Parking servis i služi tome da uklanja automobile koji su na takvim mestima parkirani.

“Moraćemo da pregledamo snimke sa kamera kamiona i saslušamo radnike, da bismo utvrdili detalje. Takođe, čekamo i reakciju policije. Načelno, osuđujemo postupak naseg radnika, ali jos više provokaciju i ometanje rada radnika u izvršavanju svog posla od strane bilo kog pojedinca”, kaže za Niške Vesti Igor Vojinović, portparol „Parking servisa“.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com