Društvo

Koncert grupe SARS odložen zbog kiše

Zbog nestabilnog vremena koje se očekuje ovog vikenda, organizator je odlučio da koncert grupe SARS pomeri za četvrtak, 9. jun.

“Koncert benda S.A.R.S. koji je trebalo da bude održan ove subote u rovu niške Tvrđave, usled najavljenog lošeg vremena, pomera se za četvrtak 9 jun. S obzirom na to da je za naredne dane, uključujući i dan koncerta, najavljena obilna kiša, doneli smo odluku da datum održavanja koncerta bude promenjen. Nadamo se da će publika imati razumevanja, jer želja nam je da posetiocima obezbedimo maksimalni užitak na koncertu na otvorenom, što nije moguće ostvariti u lošim vremenskim uslovima. Izvinjavamo se svima kojima je pomeranje datuma koncerta napravilo eventualni problem, i napominjemo da će novac za karte biti refundiran na prodajnim mestima svima koji zbog promene datuma nisu u mogućnosti da prisustvuju”, kažu organizatori koncerta “Strangefear”.

Inače, slavljenička turneja povodom 10 godina S.A.R.S.-a izašla i iz Evrope. Bend ceo maj proveo na nastupima u Australiji, a dogovorene su i svirke u Engleskoj, Italiji, Švajcarskoj, kao i dvodnevni samostalni nastup u Velikoj dvorani Doma sportova u oktobru mesecu u Zagrebu.

S.A.R.S. je do danas uz 7 albuma izdao i 19 spotova, od kojih većina ima po nekoliko miliona pregleda na Jutjubu, a među najpopularnijima su „Lutka“, „Perspektiva“, „To rade“, „Ratujemo ti i ja“…Pre nekoliko dana izašao je i novi album grupe S.A.R.S. pod simboličnim nazivom “Poslednji album” ali nisu istinite glasine da bend prestaje sa radom. Članovi grupe smatraju da su albumi zastareli format, pa će nakon poslednjeg albuma nastaviti da izdaju samo singlove.Proces

Kao gosti koncerta S.A.R.S-a u rovu niške Tvrđave nastupiće sastav „Proces“ iz Niša. Ovaj ska-reggae-punk bend iza sebe ima dva studijska albuma, i od 1995. svira na svim značajnijim festivalima u Srbiji i regionu.

Ulaznice po ceni od 500 dinara za parter i 900 za VIP sektor mogu se kupiti na svim prodajnim mestima u mrežama Gigs Tix i CS Eventim, kao i u lokalnim prodavnicama CD Sound u Novom podzemnom prolazu, Energy music shopu u Kalči, Clock travelu na Trgu republike i Kaldrma Caffeu u Kazandžijskom sokačetu.
Prodajna mesta u mreži Gigs Tix u Nišu: “Corner shop”- Bul. Zorana Đinđića 38, Knjižare Vulkan – Vizantijski bulevar 1 (Roda centar) i Obrenovićeva 42 (TC Forum). Prodajna mesta u mreži CS Eventim u Nišu: Knjižara Indigo – Obrenovićeva 39, Knjižara Delfi – Voždova 4, Big Star Travel – Cara Dušana 65, Travego – Koste Stamenkovica 5, Fun travel Obrenovićeva bb – PC Gorča, OMV pumpe – Bulevar Vizantije bb, Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12.februara bb.

Za kupce VIP karata obezbeđen je bolji pogled na binu sa platforme koja je izdignuta i odvojena od partera, što omogućava veći komfor tokom koncerta. VIP karta obezbeđuje poseban, brži ulaz na koncert, boravak u prostoru sa VIP barom i većim izborom pića, kao i odvojenim toaletima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com