Sport

Ilić: Radnički nije mogao da zadrži tandem

Usled učestalih negativnih komentara u niškoj navijačkoj zajednici povodom odlaska Petra Đuričkovića i Saše Marjanovića u Partizan, FK Radnički želi da obavesti javnost da je klub učinio sve što je u njegovoj moći da igrače zadrži u klubu.

Na pojedinim socijalnim mrežama negativno se ocenjuje rad sportskog sektora, navodeći da Radnički nije učinio ništa kako bi zadržao veziste Sašu Marjanovića i Petra Đuričkovića u klubu. Tim povodom, predsednik Radničkog Radan Ilić dao je sledeću izjavu za sajt kluba:

Radnički je učinio sve što je u skladu sa mogućnostima kluba. Obojici je ponuđeno duplo uvećanje plate. Naš klub, nažalost, nije u mogućnosti da finansijski parira Partizanu. Svi smo u Radničkom ponosni i zahvalni na svemu što su Saša Marjanović i Petar Đuričković učinili u službi kluba u toku svog boravka u Nišu i želimo im puno sreće u nastavku karijere. Želim da obavestim javnost da mi u klubu ne sedimo skrštenih ruku, razgovaramo svakodnevno sa fudbalerima koji su pred istekom ugovora, svi igrači su voljni da ostanu u klubu, aktivno ćemo raditi na tome da obezbedimo kontinuitet u radu.Navijačima bih poručio da ne brinu, aktivno radimo na angažovanju pojačanja koja će svojim kvalitetom adekvatno popuniti nastalu prazninu – kaže predsednik niškog kluba Radan Ilić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com