Društvo

“Neka čeka” akva park!

“Izgradnja akva parka u Nišu trenutno je u zastoju, jer investitor trenutno otvara akva park u Budvi i zamolio nas je da ga u narednih mesec, dva ne diramo, tamo otvara veliku investiciju”, rekao je Ljuba Slavković, zamenik gradonačelnika na danas održanoj sednici gradskog veća.

“Mislim da će ova investicija definitivno da se desi u Nišu. Akva park u Budvi je znatno veći a on je i angažovao desetine miliona evra, jasno da čovek ima i pritisak lokalne samouprave da sve završi. Ja verujem da će ovaj akva park biti izgrađen u Nišu i zbog garancija koje je investitor dobio iz Vlade Srbije”, kaže Slavković.

Krajem aprila potpisan je memorandum o izgradnji o čemu su Niške Vesti pisale.

Na lokaciji Lozni kalem kod Niške Banje, crnogorska kompanija “Aqaterra solutions doo”, koju zastupa Sahret Hajdarpašić gradiće kompleks koji će sadržati otvoreni i zatvoreni deo, i da se prostire na 5,5 hektara. Rok za izgradnju akva parka 3 godine.

Ova kompanija trenutno završava izgradnju akva parka u Budvi, na 42.000 kvadrata, što je projekat vredan oko 12,5 miliona evra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com