Društvo

Humnitarni meč za Igora Nurkića

KBS Naisus poziva članove i ostale humane Nišlije na polufinalni meč za Igora Nurkića u petak od 17 sati u Obrenovićevoj ulici.

“Meč za FINALNU borbu, poraz nije opcija!!! Ni jedna borba nije moguća bez navijača. Tu smo mi da navijamo i kupimo karte za prvi red. Ovog puta nema karata preko veze !!! Ako niste u mogućnosti da dođete, dajte nekome da kupi kartu za vas. Nedolazak nije opcija !!! Odreknite se jedne kafe sa prijateljem i pomozite. Nije puno ali znači. Ovu borbu mi ne smemo da izgubimo – borbu humanosti”, poručuju u Naisusu.

Za Igrovo lečenje od leukemije limfoma potrebano je 160.000 evra. Po preporuci stručnjaka, njemu će pomoći terapija matičnim ćelijama na klinici St.Franziskus Krankenhaus Flensburg u Nemačkoj.

Fudbaleri Cara Konstantina koji će se danas boriti za trofej Kupa Niša odlučili su da daju svoj doprinos akciji i pomognu svom sugrađaninu u borbi za život.

“Carići” pozivaju građane da od 17 sati na stadionu “Čair” podržite njihov tim, a zajedno sa njima i džudistu Igora Nurkića.

“U skladu sa svojim mogućnostima, jer naše malo nekome znači mnogo. Kutije će biti postavljene na ulazu. Svi na Čair”, poručili su.

Na niškom bazenu „Čair“ u nedelju, 27. maja, u 19 sati, biće organizovan Humanitarni bal na vodi, a sredstva sakupljena od ulaznica biće uplaćena na žiro račun Džudo saveza Srbije za pomoć u lečenju mladog niškog džudiste Igora Nurkića.

U Humanitarnom balu na vodi učestvovaće tri niška kluba za sinhrono plivanje,plivački i ronilački klubovi, Akademski plivački klub za osobe sa smetnjama u razvoju „Delfin“, vaterpolo klub, kao i mladi džudisti koji će svojim prisustvom podržati ovu akciju.

Klubovi koji učestvuju u organizaciji ove humanitarne akcije ovim putem pozivaju sve Nišlije velikog srca da dođu na bazen „Čair“ i daju svoj doprinos kako bi Igor na vreme stigao do nemačke klinike i započeo lečenje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com