Društvo

Kompjuter i knjige za decu

Računar i knjige, pokloni su koje je Gradska opština Medijana donirala Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka u Nišu.

“Deci koja su zbog bolesti uskraćena za neke životne radosti i koja moraju da provode vreme van svoga doma uvek treba pomagati. Najmlađima koji imaju posebne potrebe treba posvećivati više pažnje da ne bi osetili da se razlikuju od druge dece”, rekao je predsednik najveće niške opštine Zoran Stojanović koji je sa saradnicima posetio kuću „Nurdor“ u Nišu.

On je naglasio da su najmlađi bili i ostali prioritet Gradske opštine Medijana i podsetio da opština svake godine u vreme božićnih praznika obilazi decu na dečjim klinikama, i da je ove godine u vreme Festivala dečjeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu organizovan susret sa našim piscima, Ljubivojem Ršumovićem i Rašom Popovim. Dečjoj klinici za hirurgiju i ortopediju darivan je televizor koji je nedostajao u dnevnom boravku ove klinike a sada mnogo znači mališanima.

medijana nurdor2

U ime roditelja, volontera i svih koji rade i pomažu niškom Udruženju dece koja su obolela od najteže bolesti, opštini Medijana zahvalila je Marija Tomić.Ona je rekla da je sreća da ovo udruženje radi na teritoriji opštine koja je uvek bila otvorena za saradnju i spremna da pomogne i pozvala sve koji mogu da pomognu i izgradnji odeljenja za decu „Nurdora“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com