Sport

Maturanti u bojama Radničkog poslali jasnu poruku: Niš hoće Evropu!

Nezapamćena fudbalska groznica trese grad Niš ovih dana, a za to je zaslužan ko bi drugi nego FK Radnički.

Odavno nije viđena ovakva euforija u Nišu, naročito kada je klupski sport u pitanju. Radnički je zabeležio sjajne rezultate u proteklom periodu, srušene su mnoge negativne tradicije, bez pojačanja u prelaznom roku savladane su skoro sve prepreke a najteži protivnici dosta namučeni, Meraklije su samo na korak od Evrope!

Naši sugrađani pokrenuli su pravu kampanju. Sve generacije, od 7 do 77 pa i preko, pokazuju iz dana u dan, svako na svoj način, za koga treba da navijaju prave Nišlije! Na svim portalima, društvenim mrežama, forumima i istaknutim delovima grada osvanule su poruke podrške upućene, ne samo generalu Rastavcu i našim fudbalerima, nego čitavom kolektivu okupljenom oko FK Radnički, koji zajedničkim snagama ide ka cilju, kome nikada nije ni bio bliže. Nišlije su umele to da prepoznaju i odgovore na pravi način. A poruka je jasna i jednoglasna: NIŠ JE SPREMAN ZA EVROPU!

Opširnije na Real sa Nišave

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com