Politika

Niški SNS podržao Vučića za predsednika stranke

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu jednoglasno je odlučio da pruži apsolutnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i podrži njegovu kandidaturu za predsednika Srpske napredne stranke na sednici zakazanoj za 28. maj.

“Gradski odbor SNS Niš daje apsolutnu podršku politici koju vodi Aleksandar Vučić, bazirana na borbi za stabilnu, jaku i poštenu Srbiju. Njegova politika pokazala se i na republičkim izborima kao jedina i prava politika, koju narod Srbije želi da prati”, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

U saopštenju se ističe i da da zbog niza ekonomskih reformi, investicija, novootvorenih radnih mesta, borbe protiv kriminala i korupcije, nakon mnogo godina položaj Srbije u svetu doseže nivo koji joj pripada.

Zato je jednoglasna volja i želja članova Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Nišu da Aleksandar Vučić vodi našu stranku i u narednom periodu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com