Društvo

Konkurs! Radna praksa za studente

Grad Niš i Univerzitet u Nišu raspisali su konkurs za učešće u programu radne prakse u javnim preduzećima, gradskim opštinama, gradskim upravama i službama, ustanovama kulture i sporta. U toku je prijava koja traje do 16. juna apraksa za studente koji prođu konkurs organizovana je od 1. avgusta ove godine.

Konkursom je predviđeno 116 mesta za studente na 84 pozicija u 23 institucije grada za koja se mogu prijaviti studenti završnih godina osnovnih akademskih studija i studenti master studija.

“U-NI praksa 2016.” studentima garantuje sticanje praktičnog stručnog iskustva u radu, potvrdu o obavljenoj praksi koju izdaje Grad Niš i Univerzitet u Nišu, mogućnost dobijanja preporuke od strane institucije u kojoj student obavlja praksu i priznavanje prakse kao dodatne aktivnosti od strane obrazovnih institucija u vidu 3 ESPB boda.

Praksa za studente bez naknade, počeće od 1. avgusta 2016. godine u trajanju od mesec dana, a rok za prijavu je 16. jun 2016. Zainteresovani studenti mogu konkurisati na više pozicija, koje mogu naći u Katalogu pozicija.

Za učešće na ovom konkursu neophodno je da studenti popune elekstronski formular koji se nalazi na sajtu Grada Niša i na sajtu Univerziteta u Nišu.

Za prijavu na ovaj konkurs potrebno je pripremiti prijavu (u elektronskoj i štampanoj formi), potvrdu o studiranju (skenirano i u štampanoj formi), kopiju prve stranice iz indeksa (skeniranu i u štampanoj formi) i dostaviti na e-mail adresu unipraksa@gmail.com uz navođenje naslova e-maila PRIJAVA za U-NI praksu, kao i u štampanoj formi na adresu: Kancelarija za mlade Grada Niša (Cara Dušana 15) uz naznaku na koverti PRIJAVA za U-NI praksu.

Informacije o Konkursu, katalog pozicija, kao i prijavni formular objavljeni su na zvaničnom sajtu Grada Niša

13243664 599245690241777 4064316807676750823 o

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com