Promo vesti

Na prodaju stan na Crvenom pevcu

Na prodaju odličan stan na Crvenom pevcu, sa pogledom na Čair.

Stan se nalazi na III spratu, u zgradi sa liftom. Površina stana je 49 m2 i po strukturi je jednoiposoban. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, izdvojene kuhinje, spavaće sobe, kupatila i zastakljene lođe površine 7 m2.

Velika prednost je što zgrada nije priključena na gradsku Toplanu, već je grejanje TA, pa su mesečni troškovi znatno manji. Još jedna od prednosti je što je stan orijentisan jug-istok, te je dosta osvetljen i topao. Nalazi se na jednoj od najtraženijih lokacija, kako za stanovanje, tako i za izdavanje.

U blizini se nalaze sve neophodne vitalne lokacije, poput marketa, pijace, apoteke, banaka i Doma zdravlja. Na svega nekoliko minuta hoda, nalazi se osnovna škola i obdanište, kao i veliki gradski park, što je veoma važno za porodice sa decom manjeg uzrasta.

Ono što ovaj stan čini odličnom investicijom za kasnije izdavanje jeste blizina fakulteta, centra grada, kao i funkcionalnost koju ovaj stan ima.

Stan je veoma lepo očuvan, održavan, i bez ikakvih ulaganja je vrlo brzo useljiv.

Postoje brojne mogućnosti adaptiranja stana, čime bi se dobilo dodatnih 7 m2, što je površina zastakljene lođe.

Za više informacija ili razgledanje stana na licu mesta slobodno nas kontaktirajte, ovo je topla preporuka Agencije Kitić.

018.523.640
063.468.755

Kitić Nekretnine

Nikole Pašića 30/2 Niš, Srbija
kiticnekretnine@gmail.com

[foldergallery folder=”images/galleries/StannaCrvenompevcu”]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com