Hronika

Za jedan dan povređeno sedam osoba u četiri saobraćajke

Četiri saobraćajne nesreće za samo 24 sata u Nišu, podaci su Policijske uprave u Nišu koje su saopštene redakciji Niških Vesti. Među sedan povređenih osoba je i jedno dete koje ima lakše povrede.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče popodne povređeno je dete od 12 godina u blizini škole “Miroslav Antić”. Radi se o lakšim telesnim povredama. U policijskoj upravi potvrdili su za Niške Vesti da se udes desio u 15:50 sati.

Sinoć je u Sićevu došlo je do nezgode u kojoj su povređene čak četiri osobe, kada su u sudaru učestvovala dva automobila. U ovom sudaru povređeno je ukupno četiri osoba a radi se o lakšim telesnim povredama. 

Jutros u 6.15 sati, usled sletanja sa kolovoza automobila u blizini pijace na Paliluli, jedna osoba zadobila je povrede glave.

Već oko 7 sati u blizini benzinske pumpe “Tošić” jedno putničko vozilo takođe je sletelo sa puta i udarilo u kuću. Vozač je, lakše povređen.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com