Društvo

Ni traga od sedamnaestogodišnjeg Marjana već deset dana

Policija još uvek traga za sedanaestogodišnjim Marjanom Stanojeviќ, koj je nestao iz Tržnog centra u Skoplju kada je sakupljao donacije za operaciju očiju. Čitavih deset dana traje potraga za ovim momkom, dok policija ne otkriva više detalja ili neki trag i da li je viđen negde. Poslednjih dana rodbina je čula da je momak viđen u Nišu, te su se prijatelji obratili redakciji Niških Vesti kako bi pomogli u potrazi za mladićem.

„Mogu da vam kažem samo to da momak još uvek nije pronađen i da se još uvek traži” rekla je Liza Bendevska portparolka SVR Skoplje.

Njegovi roditelji su očajni. Majka tvrdi da se za Marjanom traga van granica Makedonije, u Srbiji se trenuno traga za njim, jer se sumnja da je prešao granicu sa ličnom kartom iako je maloletan.

„Ne znamo da li je živ ili ne. Iz MVR su nam javili da je mladić prošao granicu sa ličnom kartom. Navodno je viđen u Vranju i da se uputio u Niš. Postoji poternica za njim”, rekla je za Nova TV njegova majka Viki Stanojeviќ.

Roditelju nemaju informaciju da li je granicu prešao sam ili sa nekim odrasil licem. Ako je zaista i prešao granicu, kako su to granične službe dozvolile jer je u pitanju maloletno lice.

Od prošlog ponedeljaka kada je nestao iz  Tržnog centra u Skoplju nije dostupan na svom mobilnom telefonu.

Nejasno je kako čitavih deset dana ne može da mu se uđe u trag. On nema para sa sobom i ima problema sa orijentacijom u prostoru. Marjan ima oštećenje vida od 80 procenta na oba oka.

On je učenik prve godine srednje škole “8 Septemvri“, otsek za komjutere. Javnosti je postao poznat kada je počeo da sakuplja pare za operaciju , kada je uz transparent sedeo u Tržnom centru u Skoplju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com