Izbori 2016

Počelo glasanje na 5 biračkih mesta u Nišu

Počelo je ponovljeno glasanje za sastav republičkog parlamenta na 5 biračkih mesta u Nišu. Sva birališta su otvorena na vreme i glasanje je počelo u 7 sati za 9.750 upisanih birača, kažu u Gradskoj izbornoj komisiji.

„Za sada nema neregularnosti na biralištima i nadamo se da će tako ostati do 20 sati večeras kada se zatvaraju. Stari birački odbori su zatvoreni, a RIK je postavio nova lica“, rekla je šef operativnog tima GIK-a Marina Janković.

Škole na kojima se ponavljaju izbori za narodne poslanike danas nemaju nastavu. Svi birači su uredno obavešteni o glasanju, dodaju u GIK-u.

„To su velika biračka mesta, na svakom glasa od 1060 do skoro 2500 ljudi“, dodaje Jankovićeva.

Podsećamo da se parlamentarni izbori ponavljaju na biračkom mestu broj 4 u Medijani u OŠ „Dušan Radović“ i 28 na Paliluli u OŠ „Branko Miljković“. Na Panteleju se ponavlja glasanje na biralištima 13 i 16 u OŠ „Stefan Nemanja“ i 23 u OŠ „Karađorđe“ u Gornjem Matejevcu.

Izbori se ponavljaju na ukupno 15 biračkih mesta u Srbiji zbog toga što je RIK utvrdila nepravilnosti na tim biralištima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com