Izbori 2016

U ponoć počela predizborna tišina u Nišu

Ponovljeni izbori za odbornike gradske skupštine će se održati u subotu 30. aprila na biračkim mestima na kojima je Gradska izborna komisija Niš poništila glasanje, potvrdili su u GIK-u. Zbog toga je 48 sati pre izbornog dana i tokom glasanja na snazi predizborna tišina.

Glasanje za odbornike se ponavlja na 20 biračkih mesta, što obuhvata 25.585 birača.

To su mesto broj 4 na Medijani u Osnovnoj školi “Dušan Radović” gde ponavljaju glasanje stanovnici ulica Jelene Glavaški, Jelene Ćetković, Josipa Slavenskog, Krste Stefanovića, Leonarda Da Vinčija i Majakovskog.

U školi “Ćele Kula” na biralištu 11 glasaju stanovnici Bulevar Nemanjića 58-78.
Na biralištu broj 36 u gimnaziji „9.maj“ izbori se ponavljaju za stanovnike ulica 7. jula 1-25a i 2-24, Jeronimove, Kralja Stevana Prvovenčanog 1-29, Lole Ribara, Mačvanske, Milentijeve i Svetosavske.
U OŠ „Ratko Vukićević“ na mestu broj 40 glasaju stanovnici ulica Branislava Nušića, Vojvode Mišića 1-7, Dobrice Milutinovića, Ivana Gundulića, Prvomajske 1-7 i 2-4a, Prote Matije Nenadovića, Ratka Vukićevića, Sestre Baković, Tome Roksandića, Filipa Višnjića i Čairske.
Na biračkom mestu 43 u OŠ „Dositej Obradović“ glasaju Deligradska, Episkopska 2-52, Marije Bursać, Stanka Vlasotinčanina, Stojana Novakovića, Trg 14. oktobra i Hilandarska ulica.
Na biralištu 45 u OŠ „Radoje Domanović“ glasači iz ulica Jovana Ristića 1-45 i 2-38, Jugovićeve, Novopazarske 1-21 i 2-20, Sokolske i sa Trga Kralja Aleksandra Ujedinitelja 2-10 i bb.

Na teritoriji gradske opštine Palilula ponavlja se glasanje na biralištu broj 16 u OŠ „Kole Rašić“ gde na izbore izlaze stanovnici ulica Aleksandra Petrovića, Goričke 1-39a i 2-34, Dejana Mančića, Kragujevačke, Negotinske i prilaza, Njegoševe, Smederevske i Cerske.
Na biračkom mestu 34 u OŠ „Desanka Maksimović“ u Mramoru glasa Batušinački put, Vikend naselje, Mramor, Mramorsko brdo i Toplička.
U OŠ „Branko Radičević“ na biralištu 45 u Berbatovu glasaju stanovnici ulica 14. oktobar, Barske, Bebratovo bb, Vlaške, Ibrovičke, Izvorske, Omladinske, Palih boraca, Partizanskog odreda, Pionirske, Planinski vis, Pobede, Slobode, Solunskog fronta i Stevana Sremca.

Na teritoriji opštine Crveni Krst glasanje se ponavlja na biralištu broj 4 u ETŠ „Nikola Tesla“ gde na izbore izlaze stanovnici Bulevara Nikole Tesle.

Na mestu 12 u MK „Popovac“ ponavljaju se izbori za ulice Ive Lole Ribara, Jablaničku, Maršala Tita, Mileta Đurđanovića, Miluna Stoiljkovića, Nišavsku i prilazi, Poljsku, Popovac bb i Sjeničku.
Glasanje se ponavlja i u OŠ „Lela Popović“ na biralištu 19 za stanovnike Vele Polja, na biračkom mestu 20 u MK „Miljkovac“ za meštane tog sela, i na biralištu 27 u Domu kulture u Gornjoj Toponici gde ponovo glasa Vikend naselje, Gornja Toponica i Livadice.

U opštini Pantelej ponavljaju se izbori na mestu broj 9 u OŠ „Njegoš“ za stanovnike ulica Dalmatinska, Dr Vojislava Vučkovića, Ivana Gorana Kovačića, Ilije Birčanina, Jelašnička, Kneza Mihajla Obrenovića 1-27 i 2-30, Kninska, Kotorska, Koče Kapetana 2-28, Milana Blagojevića, Milovana Glišića, Pionirska i Hadži Prodanova.

Na biralištu broj 11 u OŠ „NjEGOŠ“ ponovo glasaju stanovnici ulica Žikice Jovanovića Španca, Ibarske 1-17 i 2-10, Justina Popovića 1-29a i 2-20a, Knjaževačke 1-137a i 2-100 i Proleterske i prilaza.
Na biralištu 12 u OŠ „Stefan Nemanja“ ponovo glasaju Bečejska, Bore Đorđevića – Kokana, Vase Pelagića 70-82, Gnjilanska, Despotovačka, Javorska, Kičevska, Koparska, Kraljevačka, Niška, Novice Žigića – Bože, Petra Žikića – Maksa, Posavska, Sedam sekretara SKOJ-a, Studenička, Tihomira Brankovića – Joce i Fruškogorska.
U OŠ „Stefan Nemanja“ na biračkom mestu 16 ponavlja se glasanje za Vršačku, Zagorke Nikolić, Karlovačku, Monahinje Jefimije i Somborsku. Na biralištu 23 u OŠ „Karađorđe“ u Gornjem Matejevcu glasaju meštani Gornjeg Matejevca bb, Obilićeve, Oblačića Rada, Orlovića Pavla, Padinske, Pasuljarske, Petrovdanske, Pop Ignjatove, Potočke, Prosvetine, Radničke, Rajićeve, Ratka Pavlovića, Savske, Svete Trojice, Svetog Jovana, Sinđelićeve, Sportske, Stanoja Glavaša, Starine Novaka, Starca Vujadina, Studeničke, Takovske, Terzinske, Tihomira Brankovića, Umetničke, Hajduk Veljkove i prilaza, Calkove, Cerske, Crkvene, Čanićevske, Čarenske, Čegarske ulice, Čonićevo sokače i Školsko sokače.
U Vatrogasnom domu u Kamenici na biračkom mestu 29 ponavljaju se izbori za stanovnike 7. jula, Vikend naselja, Voje Rinčića, Kamenice, Radmile Kovačević i Čegarske.

“U skladu sa izbornim propisima, zabranjena izborna propaganda i objavljivanje procena rezultata izbora 48 sati pre dana održavanja izbora i na dan izbora, do zatvaranja biračkih mesta, odnosno od 28. aprila počev od 00,00 do 30. aprila do 20,00 sati”, saopštili su u Gradskoj izbornoj komisiji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com