Izbori 2016

Glasali kandidati opozicije

U pre podnevnim časovima na izbore su izašli i kandidati na listama opozicionih partija. Kandidat za gradonačelnika i prvi na listi “Niš, moj grad!” Vladimir Domazet glasao je na biračkom mestu u Gradskoj upravi.

Branislav Jovanović, lider Narodnog pokreta Srbije, glasao je nešto pre deset sati u OŠ ”Ratko Vukićević”, dok je kandidat za predsednika Gradske opštine Medijana Dragoslav Ćirković (SDS) glasao u oš ”Sveti Sava”.

13072011 10207186425831690 974636338 o

Miroslav Miša Jović, kandidat za gradonačelnika Levice Srbije izborne liste „Miša Jović – Niš za sve nas“, glasao je u OŠ „Ratko Vukićević“ na biračkom mestu broj 40. U OŠ „Vožd Karađorđe“ na biračkom mestu 23 glasala je Olivera Sašek Radulović, kandidat Levice Srbije za predsednika opštine Medijana i nosilac izborne liste „Medijana za sve nas“. U školi „14. oktobar“ na biračkom mestu 6 glasao je Momčilo Moša Petković, kandidat za predsednika opštine Palilula i nosilac izborne liste Levice Srbije „Palilula za sve nas“. U Prvoj Kutini u OŠ „Ivan Goran Kovačić“ na biračkom mestu broj 3 glasao je Predrag Peđa Stanković kandidat za predsednika opštine Niška banja i nosilac izborne liste Levice Srbije „Niška banja za sve nas“.

Nosioci liste “Dosta je bilo Niš” Miloš Bošković i Radmila Popović glasali su danas u osnovnoj školi “Ćele kula”, odnosno u Gimnaziji “Svetozar Marković”.

IMG 2433IMG 2432

Predsenik Reformističke stranke Milan Višnjić, kadidat za gradonačelnika koalicije “Udružena opozicija – Srcem za Niš” sa strankom Zajedno za Srbiju, svoj glas za parlamentarne, lokalne i opštinske izbore dao je oko podneva na biračkom mestu broj 9 u OŠ “Ćele Kula”.

Predsednik Gradskog odbora Nove stranke Ivan Jovanović i kandidat za gradonačlnika, glasao je u Mesnoj kancelariji Palilula na biračkom mestu 20, a svoju građansku dužnost ispunila je i kandidatkinja NS za predsednicu opštine Medijana Dragana Rodić.

Dragana Rodić 2

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com