Sport

Rastavac: Pobeda protiv Voždovca imperativ

Fudbaleri Radničkog u subotu od 19 časova na stadionu Čair dočekuju ekipu Voždovca u okviru drugog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Povodom utakmice sa „zmajevima“ na stadionu Čair održan je redovni razgovor sa novinarima. Medijima su se obratili šef stručnog štaba Milan Rastavac, kao i fudbaler Miodrag Todorović.

Šef stručnog štaba imaće dosta širi izbor u igračkom kadru pošto se na teren vraćaju Petar Đuričković i Vladimir Bogdanović.

Na početku plej-ofa vidi se da će biti teško za sve učesnike. Igramo veoma značajan meč protiv Voždovca, zbog rezultatskog minusa iz prethodnog perioda. Utakmica, sama po sebi, doneće čvrstu igru Voždovca, koji zna da odigra kvalitetno iz kontra napada. Želimo da prikažemo našu strpljiviju igru u pokušaju da prikažemo manje grešaka nego što smo učinili u prethodnih par mečeva.

Mladi napadač Radničkog Miodrag Todorović očekuje kvalitetnu utakmicu, uz pobedu Radničkog.

Očekujemo svaku utakmicu sa velikim samopouzdanjem, poznajemo ih dobro, verujemo da su dobra ekipa. Ono što očekujem jeste pobeda Radničkog.

Karte za ovaj meč prodavaće se u subotu, na dan utakmice, na biletarnici hale Čair i prodajnom mestu na istočnoj tribini stadiona. Cene karata su, 100 dinara za jug, 200 dinara za istok i zapad, za ložu treba izdvojiti 600 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com