Politika

SPS SMENIO ŠEFA odborničke grupe u Skupštini Grada

Niški SPS smenio je šefa odborničke grupe u Skupštini Grada Niša i na to mesto umesto Aleksandra Cvetkovića izabrao Nebojšu Bogdanovića koji je ujedno postavljen i za člana Odbora za imenovanje, gde je takođe nekada član bio i Cvetković.

Ovu odluku doneli su istaknuti funkcioneri niškog SPS-a koji su potpisom ovu nameru i dokumentovali još u petak 2. juna.

Ova odluka bila je normalan sled događaja nakon inicijative dva najveća opštinska odbora  Palilula i Medijana, koji broje članstvo od 70% Gradskog Odbora čija sednica nije sazvana od konstituisanja,  kaže dobro obavešten izvor iz redova SPS u Nišu.

Ova nenajavljena i iznenadna smena šefa odborničke grupe i člana u Odboru za imenovanje ukazuje na raskol u redovima Nišlija ili samo na postojanje više struja  među visokim funkcionerima SPS u gradu na Nišavi.

Narednih dana uslediće izjave zvaničnika koje će dati možda koji detalj više o ovoj smeni, o kojoj novinari do ovog trenutka ništa nisu znali.

Naredna sednica Skupštine Grada Niša zakazana je za petak 9. jun.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com