Promo vesti

Nega lica i tela na jednom mestu i akcijska ponuda – Studio Miracle

Niški kozmetički salon gde se “istinski” dešavaju čuda je Cosmetic studio Miracle koji već godinama uspešno posluje zahvaljujući velikom broju zadovoljnih dama koje su poverenje poklonile upravo profesionalnom osoblju jednog od najpoplularnijih niških salona lepote.

Foto: Miracle

Česte akcije na mesečnom i nedeljnom nivou dopuštaju da dame sebi priušte i koji tretman više od onoga koliko su planirale.

U salonu su trenutno aktuelen  tri veoma tražene ponude.

Mederoterapija je neinvazivna procedura u kojoj se koriste anatomski dizajnirane drvene oklagije, koje stimulišu svaki deo tela, bez povrede tkiva. Prednosti ove metode:

MIRACLE
Kozmetički studio
Trg Kralja Aleksandra 2/VII sprat
064/ 2009992
Facebook
www.miracle.rs

– Smanjuje mlitavost
– Smanjuje vidljivost celulita
– Preoblikuje vaše telo
– Poboljšava cirkulaciju

U oktobru, možete dobiti čak 15 tretmana po ceni od 9.900 dinara.

Svilene trepavice su ovog leta ali i jeseni pravi hit, među mlađim ali i sve češće starijim damama. Isticanje lepote ženskog pogleda za kozmetičare salona Miracle je tek simpatična radna obaveza. Oktobarska akcija ta usluga u ovom niškom salonu košta samo 2200 dinara.

Foto: Miracle

Tretman radiotasnog zatezanja lica sve je popularniji jer je blag, prijatan i krajnje bezbolan. Efekat koji dame odmah očekuju upravo tada i dolazi, koža lica je podmlađena,  bore ublažene a nakon tretmana nema standardnog crvenila koje nastaje nakon nekih drugih agresivnijih metoda. U oktobru je tretman radiotalasnog zatezanja lica vrlo pristupačan, jer po ceni jednog dobijaju se dva.

Foto: Miracle

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com