Hronika

Još jedan udes u Ulici Kosovke devojke – oboren dečak

Serija udesa u Ulici Kosovke devojke nastavljena je obaranjem jedanaestogodišnjeg dečaka juče oko deset časova.

Prema rečima lekara Hitne pomoći dečak je zadobio povrede kuka i prebačen je na dalje lečenje na dečiju Kliniku za ortopediju.

Iz Hitne pomoći apelovali su na nadležne da preduzmu mere kako bi broj saobraćajnih nezgoda u Ulici Kosovke devojke bio smanjen.

“Maltene svakog trećeg, četvrtog dana imamo poziv zbog obaranja pešaka u toj ulici. Uglavnom se radi o deci jer je tu blizu škola”, rekli su u Hitnoj pomoći.

Pre dvadesetak dana u toj ulici na devojčicu (10) naletelo je policijsko vozilo i lakše je povredilo.

Majka povređenog dečaka za Niške Vesti je istakla da je sreća pa povrede koje je juče zadobio njen sin nisu ozbiljne. Ona je apelovala na nadležne da nešto učine kada je ulica Kosovke devojke u pitanju, jer je obaranje pešaka često. Možda može da pomogne ležeći policajac u blizini škole Stefan Nemanja, dodaje.

“Deca tu često prelaze ulicu, jer idu po užinu. Svesna sam da deca pretrčavaju van pešačkog prelaza, ali to su deca..”, ističe.

Majka kaže da iako povrede nisu strašne, stres koji je njen sin doživeo kada je udaren je veliki. Ona je još jednom pozvala nadležne da reše saobraćajni problem ulice Kosovke devojke.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com