Društvo

JAVITE SE! DVOJA KOLICA spremna za decu čiji roditelji nemaju!

Nišlijka Jovanka Morović, koja je pokrenula akciju prikupljanja stvari za ugrožene, obezbedila je i dečja kolica koja će dobiti porodice koje nisu u mogućnosti da ih kupe.

Do sada je Jovanka Morović prikupila i donirala stvari za Centar za porodični smeštaj i usvajanje, a u utorak, 6. juna donaciju će dobiti i škola “14. oktobar”.

Morović je, preko Fejsbuk stranice “Darom do dečijeg osmeha”, pozvala sve zainteresovane da prisustvuju uručenju ove donacije koja će biti obavljena u utorak u 10 sati.

Ona je preko ove stranice objavila i da su dobili dvoja kolica koja su namenjena deci iz siromašnih porodica kojima su neophodna, a roditelji nemaju mogućnosti da ih kupe.

Broj za informacije je 0616586929 – Jovanka Morović, a moguće je pisati i preko Fejsbuk stranice “Darom do dečijeg osmeha”. 

“Kolica nisu jos poklonjena. Čekamo da se javi dovoljan broj ljudi i da odlučimo kome su najpotrebnija. Kontaktiraćemo kandidate u inboks, radi detalja. Kada budu poklonjena, biće objavljeno kome su donirana”, kazala je Morović za Niške Vesti.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com