Promo vesti

Mitić Company: Novi BMW SERVIS u Nišu

Mitić Comapny, ovlašćeni diler BMW vozila otvorio je u Nišu novi regionalni BMW Servisni centar, u sklopu prodajnog BMW salona, na adresi Dimitrija Tucovića bb. Reč je o najmodernijem centru na jugoistoku Srbije, koji je urađen po najsavremenijim i evoprskim standardima. U čast jubileja, 100 godina BMW grupe i 25 godina rada Mitić Company, za sve koji dođu u u niški prodajno-servisni centar BMW vozila, pripremljena su uzbudljiva iznenađenja, kaže direktor prodaje Marko Mitić.

Novouređeni centar Mitić Company prositre se na 600 m2 i sastoji se od izložbeno-prodajnog prostora za BMW modele opremljenog prema standardima BMW korporativnog identiteta, savremeno opremljene servisne radionice i pratećeg sadržaja.

Uz uslugu prodaje i servisiranja BMW vozila, Mitić Company nabavlja originalne BMW rezervne delove i opremu, a kupci mogu ostvariti i niz savetodavnih usluga vezanih za kupovinu, finansiranje i osiguranje BMW vozila.

Na taj način usluga Mitić Company centra je u potpunosti prilagođena potrebama i očekivanjima kupaca i ljubitelja marke BMW.

SERVIS 2

DANI OTVORENIH VRATA MITIĆ COMPANY

Povodom jubilarnih 100 godina BMW grupe, ali i 25 godina rada Mitić Company, za sve posetioce BMW prodajno-servisnog centra u Nišu pripremljena su brojna iznenađenja, kaže direktor prodaje, Marko Mitić.

„Od 19. do 21. oktobra u Mitić Company prodajno-servisnom centru su Dani otvorenih vrata, u okviru kojih svi zainteresovani vozači BMW-a mogu da testiraju modele najnovijih serija 3, 5 i 7, kao i X3 i X5“, ističe Mitić.

BMW

ROĐENDANSKA PONUDA BMW X MODELA SA M PAKETOM OPREME

U čast jubileja, 100 godina BMW grupe, Mitić Company je pripremio i specijalnu rođendansku ponudu za BMW X drive modele, gde klijenti za X3 i X5 na poklon dobijaju M sportski paket čime ostvaraju uštedu od 6.500 evra.

„Pored ove neverovatne ponude, svi potencijalni kupci BMW serije 1 sa lagera mogu da ostvare uštedu od 3.000 evra, a do kraja oktobra Mitić Company daje 20 odsto popusta na sve usluge u svom prodajno servisnom centtru u Nišu“, istiće direktor prodaje Marko Mitć.

SERVIS 2

PREGLED VOZILA BMW 360 STEPENI

I to nije sve. Mitić Company je za svoje klijente pripremio promotivne uslove za kompletan pregled BMW automobila.

Kampanja 360 stepeni u kojoj vozači mogu dobijaju detaljan izveštaj o vozilu svakog dana u periodu od 14h do 17h. Akcija traje do kraja novembra.

Marko Mitic„Kompletan pregled u ovlašćenom BMW servisu tokom kampanje 360 stepeni košta 1.980 dinara i podrazumeva dijagnostički i spoljašnji pregled, pregled motornog prostora vozila, pregled zadnjeg dela vozila, pregled vozila na dizalici u nivou očiju i u gornjoj poziciji“, dodaje Marko Mitić.

100 GODINA BRINEMO O VAŠEM LJUBIMCU
NOVI BMW SERVIS U NIŠU

MITIĆ COMPANY
DIMITRIJE TUCIOVIĆA BB, NIŠ
018 / 4 519 519

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com