Kultura

Ovacije publike za film “Lutajuća srca” (VIDEO)

Sinoć je na zatvaranju 51. Filmskih susreta premijerno prikazan dokumentarni film “Lutajuća srca- arhiv emocija” City Marketing Centra, koji je publika oduševljeno pozdravila. Ovaj film je emotivno podsećanje na legendarni niški trio koji je u osamdesetima bio popularan širom nekadašnje Jugoslavije.

“Lutajuća srca – arhiv emocija” producirao je City Marketing Centar i , nakon filmova “Moj city – moj Niš” i “Stari Niš- moj Niš”, treći je dokumentarni film ove producentske kuće. Snimatelj je bio Bojan Jovanović, reditelj Vladimir Ristić, reditelj u montaži Boban Rajković, a izvršni prodcent Oliver Paunović.oliver

O uspešnoj karijeri niškog trija u filmu, osim članova Spomenke Đokić, Miroljuba Jovanovića i Milana Markovića, govore i Zdravko Čolić, Kornelije Kovač, Neša Galija, Radoš Bajić, Rade Radivojević, Bilja Krstić, Vojkan Borisavljević i drugi. Film traje nešto više od sat vremena.

Nakon sinoćnje premijere na Letnjoj pozornici, koja je izavala ovacije publike, film će biti prikazan i na festivalima na Paliću, u Sarajevu, Zagrebu i Herceg Novom, a u planu je izdavanje DVD-ja na kome će se, osim filma, naći i 12 pesama legendarnog niškog sastava, rekao je ranije producent filma, Oliver Paunović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com