Ekonomija

Zumtobel zapošljava radnike u Nišu

Počevši od maja 2018. godine lokalni tim kompanije broji 143 zaposlenih koji rade u različitim oblastima poslovanja. Ovaj broj će se stalno povećavati u narednim mesecima dok će već sa krajem građevinskih radova u septembru 2018. Grupa brojati više od 350 stalno zaposlenih. U budućem objektu, zaposliće se ukupno oko 1.100 radnika.

Međunarodna grupacija Zumtobel Group (’Cumtobel Grupa’) napreduje u izgradnji svog novog proizvodnog pogona u Nišu. U skladu sa kontinuiranim razvojem u procesu izgradnje, Grupa napreduje i u zapošljavanju novih kadrova za potrebe nove proizvodne lokacije u Srbiji.

“Kao lider u oblasti osvetljenja i inovativnih rešenja za rasvetu, komponenti i pratećih usluga, Zumtobel Grupa pridaje veliki značaj zaposlenima, kao vitalnom delu grupacije, koji i omogućava uspešno poslovanje na tržištu. Takav stav primenjuje se globalno u okviru kompanije i služi kao kamen temeljac u uzajamnom odnosu između zaposlenih i same Grupe”, saopštili su.

Zumtobel Grupa je razvila dugoročni plan za svoje ulaganje u Srbiju, koje uključuje postepeno povećanje lokalne radne snage prema razvojnim poslovnim planovima u sledećih tri do pet godina.

Zumtobel group u Beogradu

Od maja 2018. godine lokalni tim kompanije broji 143 zaposlenih koji rade u različitim oblastima poslovanja. Ovaj broj će se stalno povećavati u narednim mesecima dok će već sa krajem građevinskih radova u septembru 2018. Grupa brojati više od 350 stalno zaposlenih. U budućem objektu, u planskom periodu od narednih tri do pet godina, zaposliće se ukupno oko 1.100 radnika.

“U celom procesu zapošljavanja, oko 25 posto lokalne radne snage radiće na indirektnim korporativnim funkcijama, uključujući pozicije u nadzoru i računovodstvu, kontroli kvaliteta i logistici, nabavkama i IT podršci. Pored navedenih radnih mesta, prioritet u zapošljavanju usmeriće se na direktne radne pozicije u proizvodnji, industrijskom inženjerstvu kao i za potrebe skladištenja i održavanja”, objašnjavaju u ovoj kompaniji.

Zumtobel Grupa je globalno prepoznata kao odgovoran poslodavac. Takav pristup uključuje aspekte kao što su adekvatna primanja, mogućnosti napredovanja u karijeri i profesionalnog razvoja. Pored toga, kompanija nudi svojim zaposlenima mogućnost da se razviju do svog punog potencijala i ostvare najbolje rezultate u radu u atmosferi otvorenosti, iskrenosti i poštovanja. Nova lokacija u Nišu, koja će biti završena na kraju leta, predstavlja značajan dodatak globalnoj poslovnoj i proizvodnoj mreži i važan novi korak Grupe.

Zumtobel Grupa je međunarodna grupacija i vodeća kompanija u oblasti inovativnih rešenja osvetljenja, komponenti i pratećih usluga.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com