Promo

Zubne proteze – pouzdano i povoljno rešenje za osmeh i zdravlje DENTAL SPA CENTAR

Mnogi ljudi već u srednjem dobu ostanu bez nekoliko ili većine zuba. Nedostatak zuba predstavlja veliki problem i nezavisno od razloga gubitka zuba, neophodno ih je što pre nadoknaditi.

Izrada zubnih proteza najpovoljniji je i jedan od najsigurnijih načina nadoknade većeg broja zuba kada ne postoje uslovi za most, a iz nekog razloga implanti nisu rešenje.

DENTAL SPA CENTAR

Ono što moramo svi imati na umu, nedostatak zuba nije samo estetski problem već i zdravstveni. Nedostatak zuba može uzrokovati naginjanje susednih zuba, nepravilan zagrižaj, loše varenje, povlačenje zubne kosti i desni, problem u govoru i žvakanju, manjak samopouzdanja, a neretko dovodi i do gubitka ostalih zuba.

Specijalistička ordinacija Dental Spa Centar nudi veliki broj usluga protetike. Paleta se kreće od parcijalnih i totalnih proteza, preko vizil proteza, metalokeramičkih mostova i savršenih cirkonijumskih i bezmetanih krunica i faseta sa prirodnom transparencijom kao kod prirodnih zuba.

DENTAL SPA CENTAR

Stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u oblasti zubne protetike, uz korišćenje najkvalitetnijih materijala i savremenih tehnika, u najkraćem roku izradiće proteze, koje će i izgledom i funkcionalnošću zameniti vaše prirodne zube.

Iako važi mišljenje da su proteze neudobne, u Dental Spa Centru ističu da to nije istina. U ovoj specijalitičkoj ordinaciji proteze se izrađuju od tanjih materijala, mnogo su udobnije nego što su se radile ranije, a mogu bitni i akrilatne, vizili i elastične proteze.

Na taj način u Dental Spa Centru teže da povećaju udobnost proteza i da se pacijent, praktično, na nih vrlo brzo navikne i prihvati kao svoje zube.

Ukoliko imate problem sa nedostatkom zuba, zakažite konsultacije i pregled kod stomatologa u Dental Spa Centru i u najkraćem roku imaćete blistav osmeh.

ZA BLISTAV I ESTETSKI PRELEP OSMEH – DENTAL SPA CENTAR!

 

DENTAL SPA CENTAR
Bulevar Nikole Tesle 57, Niš
018/588727
064/1522668
www.dentalspa.co.rs

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close