Društvo

ZOO Planetu hitno potrebna pomoć za lečenje Rajne

Udruženje ZOO Planet uputilo je apel svim humanim ljudima da pomognu u lečenju kobile Rajne koja se nalazi u Zoo u kutku u Kamenici.

Dušan Stojanović iz ovog Udruženja kazao je da Rajna u nosu i sinusima ima bakteriju Streptoku tako da joj je u narednih 20 dana potrebna terapija i inhalacija koja košta 67.800 dinara.

Prema Stojanovićev rečima, ukoliko Rajna ne bude izlečena antibiotskom terapijom i innhalacijom, moraće da joj bude operisan sinus.

“Predstoji nam 20 dana teške borbe sa bakterijom, gde smo uključili i poseban režim ishrane, inhalaciju, šetnje u ispustu i svakodnevnu dezinfekciju samog boksa, hranilice i pojilice kao i dodatne biljne meleme i čajeve koji bi tebalo ovoga puta da pomognu”, naveo je Dušan Stojanović na svojoj Fejsbuk stranici.

Stojanović rekao da građani mogu novac za Rajnino lečenje da uplate na račun Udruženja ZOO Planet: 105-22423-78 ili putem PayPal-a: zooplanet.nis@gmail.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com