Promo

Zombie Defense – Nova strategija za android dolazi iz Niša (VIDEO)

Zombie Defense je novo ostvarenje niške firme Exeplay u svetu igara za android platforme. Kompleksna i kreativna, pored dobre zabave uključuje strategiju i planiranje.

Da li ste se ikada zapitali kako bi svet funkcionisao nakon zombi apokalipse? Svoje ideje iz mašte možete primeniti u igrici, čiji je cilj – odbraniti se od napada zombija i preživeti!

Napravite plan i upotrebite različite strategije u zavisnosti od doba dana u samoj igrici. Tokom dana prioritet je pravljenje infrastrukture, organizacija odbrane vašeg carstva, sklapanje saveza, razvoj trgovine… Tokom cele noći bitku vodite bitku sa armijom zombija.

Zombie Defense omogućava postepenu nadogradnju oružja, građevina, neprestanu izgradnju saveza u odbrani, kao i prikupljanje sirovina i mnogo mogućnosti u trgovini najrazličitijim resursima.

Igrica za android operativne sisteme dostupna je za besplatno preuzimanje na Google Play prodavnici. Možete je preuzeti već sada i uveriti se zašto su je svi dosadašnji korisnici ocenili najvišim ocenama!

Iz Exeplay firme poručuju da su sve povratne informacije dobrodošle, kako bi poboljšali ili nadogradili ovu igru za Vas u budućnosti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com