Virus KoronaZdravlje

Značajno manji broj novozaraženih u Nišu

U kovid ambulantama Doma zdravlja Niš, namenjenim odraslom stanovništvu, javilo se 539 pacijenata. Testirano je 270 pacijenata od čega je pozitivno 36, saopštila je ova zdravstvena ustanova.

 

“130 njih javilo se prvi put sa simptomima koji mogu ukazivati na kovid ifekciju, dok je 409 obavilo kontrolni pregled”, ističu u Domu zdravlja.

Lekari Službe za radiološku dijagnostiku primili su 42 pacijenata kojima je urađena radiografija pluća, dok je Služba za laboratorijsku dijagnostiku odradila 292 laboratorijske analize.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Brojke padaju ali zato pritisci ostaju. Samo se dvoje ljudi pitaju za sve i misle da su nedodirljivi i izgleda da su zaboravili da su funkcije, fotelje, vlast prolazna stvar ali mnoge briga kakvo ce misljenje o njima biti nakon zavrsetka vlasti. A misljenje o ovom dvojcu je toliko lose da mi nije jasno zasto se dozvoljava dalje brukanje Grada, zdravstva, stranke i predsednika koji ih je tu postavio. Pozic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com