Promo

Zimski specijaliteti u kafani OLIO

Nekima je zima omiljeno godišnje doba zbog snega, a pravi gurmani vole je zbog zimskih specijaliteta. U kafani OLIO zimski specijaliteti već su spremni!

Zimski specijaliteti ili zimska garnitura salata ugrejaće Vaša srca, ali i stomake u hladnim zimskim danima. U kafani OLIO pripremaju se po tradicionalnim receptima i kada su na stolu donose prave zimske radosti.

Kiseli kupus, pihtije, turšija, topla sprža, zaštitni su znak domaće kuhinje. Kupus i turšija već su dobro ukiseljeni, a pihtije i sprža sveži i uvek taze pripremljeni.

Vreme je proslava i slavlja koja najradije organizujemo u krugu porodice. Da domaćice odmore i lepo proslave sa svojim najdražima, spremanje hrane najbolje je poveriti profesionalcima – veštim rukama kuvara niške Kafane OLIO koji će prelepo aranžiranim keteringom uveličati Vaše rođendane i slave.

„Veliki broj Nišlija odlučuje se ovih nedelja za naš ketering, to je trenutno veoma traženo. Domaćice se odlučuju da nama povere spremanje hrane a one uživaju sa porodicom. Naš ketering koji nije skup može da podmiri tridesetak ljudi kojima bude posluženo sve ono najbolje što mi i u restoranu nudimo. Veliki broj odbrana diplomskih i master diploma danas je povod za slavlje, dobor je da je tako“, poručuju iz Kafane OLIO.

Na stolu se može naći baš sve, po želji, nahođenju, naravi i raspoloženju…

Dok glavno jelo mora biti eksplozija ukusa. Grešni izazov kome je teško odoleti i koji delite sa onima koje volite. Specijaliteti sa roštilja uvek su nepogrešivi izbor.

Od specijaliteta po kojima je ovaj niški restoran popularan do najnovijih recepata koji osvajaju sve veći broj gostiju koji redovno dolaze. Za Olio su se uvek vezivali i specijaliteti. Jedan od njih, koji se posebno izdvaja jeste teletina u testu, dimnjena svinjska butkica u testu punjena rižotom kao i pljeskavica od 1kg.

„Domaća kobasica i ćevapi – zaista je teško preporučiti, ali još teže preskočiti, jela koja su simbol srpske kafane i kuhinje. Pravljeni su pažljivo, od odabranih i svežih mesa visokog kvaliteta, pripremani s mnogo pažnje i po najvišim standardima, već su u oba dodati začini i oni tajni sastojci naših kuvara koji čine da nam se gosti uvek vraćaju“, kažu u popularnoj kafani Olio koja više od godinu dana odlično radi na novoj adresi.

 

Zbog trenutne epidemiološke situacije, za boravak u objektu nakon 20 sati potrebno je posedovanje Kovid sertifikata.

„Na nama je da ponudimo, odaberemo, nabavimo i pripremimo. Na vama je da probate i dođete ponovo ako smo uspeli u nameri da vam se dopadne“.

Olio nudi toplu atmosferu prave kafane i privatnost! Na nekoliko nivoa, stolovi za više ili manje ljudi, raspoređeni su na većim rastojanjima nego što ste navikli i odvojeni tako da svako ima svoj kutak, za razgovor i užitak.

S obzirom da se bliži kraj godine i bliže proslave Nove godine, u našoj kafani moguće je organizovati proslavu Nove godine za firme.

 

OLIO
Cvijićeva 3, Niš
018 3502777
061 3095559
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button