Društvo

ZIMSKI DANI U MEDIJANI: Postavljena DEDA MRAZOVA kućica

U Gradskoj opštini Medijana uveliko traju pripreme za “Zimske dane”. Novogodišnje druženje sa najmlađima biće nastavak akcija za podmladak Medijane i Grada Niša, kojima inače najveća niška opština posvećuje celu godinu, pa i kraj 2017. i početak nove, 2018.

U parku Svetog Save uveliko 28. do 31. decembra, u organizaciji Gradske opštine Medijana biće održana manifestacija “Zimski dani u Medijani, za bebu više”. Slična manifestacija je već održana, a zbog velikog interesovanja biće ponovljena uz dečije junake krajem decembra.

Nebojša Kocić, predsednik GO Medijana

“Bilo je tu raznih takmičarskih disciplina za najbržu bebu, za najlepšu bebu, takmičenje u brzom prostiranju veša…Za one koji nemaju baš izražen takmičarski duh bilo je radionica gde su deca mogla da se zabave i bez takmičenja. Ceo program upotpunjen je mađioničarskim trikovima, druženjem sa spajdermenom, puštanjem balona i konfeta, crtanjem po licu, izradom dečijeg tatua, modeliranjem balona”, rekao je predsednik GO Medijana Nebojša Kocić.

Za druženje sa decom opština je postavila u parku Svetog Save Deda Mrazovu kućicu. U njoj će sedeca družiti sa Deda Mrazom, slušati priče, poželeti novogodišnje želje i naravno dobiti poklon.

Zimska kućica

“Očekujemo da će u ovoj našoj manifestaciji učestvovati više od 2000 dece. Organizovaćemo neke interaktivne radionice – na primer Fabriku igračaka , Deda Mrazova lilihip prodavnica i slično . Delićemo poklone svoj deci koja dođu, i novogodišnje praznike učiniti radosnim”, ističe Kocić.

Iz Gradske opštine Medijana pozvali su velike kompanije da im budu partneri tokom novogodišnjih praznika i nadaju se da će se oni i odazvati.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com