Društvo

„Zimski dani u Medijani 2017, za bebu više“ okupili više od 1500 dece

Manifestacija Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku ove opštine posvećena najmlađima, „Zimski dani u Medijani 2017, za bebu više“, u Parku Svetog Save tokom tri dana trajanja okupila je više od 1500 dece.

Deca su se družila sa deda Mrazom i njima dragim likovima iz bajki i crtanih filmova. Svako dete koje je ovih dana došlo u Park svetog Save dobilo je na poklon neki slatkiš, sok, ali i priliku da svoju želju napiše ili kaže Deda Mrazu.

“Cilj u nizu manifestacija koje tokom godine organizuje najveća niška opština je da se deci Niša i Gradske opštine Medijana novogodišnji praznici učine što radosnijim i roditeljima pomogne da tih dana njihova deca budu naj

Foto: GO Medijana

srećnija. Komisija za mlade i pronatalitetnu politiku najveće niške opštine 2017. godinu posvetila je najmlađima, pa je i završila druženjem sa njima”, saopštili su iz ove opštine.

Za ovu priliku Gradska opština Medijana postavila je i ukrasila kućicu na bini u Parku Svetog Save, u kojoj je Deda Mraz razgovarao sa svakim svojim gostom. Saonice i irvasi bili su nezaobilazni deo novogodišnje čarolije u najlepšem niškom parku, a koje je za svoje najmlađe sugrađane i goste obezbedila Gradska opština Medijana.

„Zimski dani u Medijani 2017, za bebu više“ trajali su od 28. decembra 2017. godine do nedelje, 31. decembra. Zbog velikog interesovanja najmlađih plan je da manifestacija postane tradicionalna.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com