DruštvoServisne

Štab zimske službe: Stanje na ulicama pod kontrolom

U Nišu je u toku noći pao prvi sneg koji se zadržao na ulicama. Komandant Štaba zimske službe Stojan Spasić izjavio je da je na terenu ukupno petnaest ekipa i da je situacija pod kontrolom.

“Ulice prvog i drugog stepena su čiste. Deset ekipa Mediane radi i bačeno je 76 tona soli noćas. Sada ponovo radimo. Vozila iz prvog i drugog stepena polako isključujemo i prebacujemo u ulice trećeg stepena”, kazao je Spasić za Niške Vesti.

On je istakao da je u gradu sve pod kontrolom, a u seoskom području “AB Putogradnja” je izašla sa pet ekipa.

“Njihove ekipe idu prema selima i radiće celog dana da bi uspostavili saobraćaj tamo gde su prekinute autobuske linije”, rekao je Spasić.

Komandant Štaba zimske službe dodao je i da su dve radne mašine trenutno u samom centru grada.

JP „Putevi Srbije” apeluje da svi učesnici u saobraćaju budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

“Vozačima savetujemo da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu”, piše u saopštenju “Puteva Srbije”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com