Društvo

Žene JKP Mediana na kafi kod gradonačelnice

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, ugostila je povodom Međunarodnog praznika žena žene JKP “Mediana” koje svakog jutra održavaju prostor ispred Gradske kuće.

 

“Čestitala sam im Dan žena i provela vreme u prijatnom razgovoru u kome sam čula mnogo novih predloga kako da ulepšamo grad. Zajedno smo u parku ispred Gradske kuće posadile japansku trešnju koja je simbol sreće, uspeha, lepote, ženstvenosti i plodnosti. Drage sugrađanke, radnice JКP „Mediane“ i ja vam želim srećan Dan žena!”- poručila je gradonačelnica.

Foto: Grad Niš

U razgovoru u Gradskoj kući Dragana Sotirovski interesovala se za uslove rada žena koje održavaju prostor ispred Gradske kuće i saslušala predloge kako bi grad mogao da bude još lepši i zeleniji.

Drage sugrađanke, radnice JКP „Mediana“ i ja vam želimo srećan Dan žena, poručila je gradonačelnica Niša povodom 8. marta.

Iz JKP Mediana pridružuju se čestitkama, sa željom da nam grad bude lepši i čistiji, jer on je naša kuća i o njemu trebamo svi da brinemo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com