Hronika

Žena stradala, tri muškarca lakše povređena u dva požara

Žena (76) stradala je u požaru koji je jutros u šest časova izbio u stanu u poktrovlju u ulici Milana Rakića, a njen sin (40) je lakše povređen, potvrdili su u Policijskoj upravi u Nišu i niškoj Hitnoj pomoći.

Prema rečima lekara Hitne pomoći njihova ekipa je intervenisala ali nije mogla da pomogne ženi koja je bila nepokretna i koja se verovatno ugušila od dima.

„Sin nesrećno nastradale žene zadobio je opekotine i ima probleme sa disanjem zbog čega je prebačen u Urgentni centar”, kazali su u Hitnoj pomoći.

U požaru koji je sinoć u 20,15 zahvatio podrumske prostorije prenoćišta “Elegant“ na uglu ulice vojvode Tankosića i Todora Milovanovića lakše su povređena dva muškarca.

„Muškarca (45) je zbog opekotina zbrinula ekipa Hitne pomoći, a vlasnik prenoćišta je privatnim kolima prebačen do Hitne pomoći. Obojica imaju lakše povrede“, rekli su Hitnoj pomoći. Uzrok požara za sada nije poznat.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com