Hronika

Žena (30) pala sa bedema Niške tvrđave tokom Nišvila

Tridestogodišnja žena iz Niša povređena je noćas oko 2.40 sati prilikom pada sa bedema niške Tvrđave, potvrdili su u Policijskoj upravi u Nišu.

 

„Policija je odmah po prijavi nezgode izašla na teren. Ustanovljeno je da nema sumnjivih okolnosti koje su dovele do pada. Žena je povređena i vozilom Hitne polmoći prebačena je u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu“, kazali su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, žena je pala sa obebeđenog dela bedema, u blizini bine Midnajt, niškog džez festivala Nišvil.

“Pacijentkinja je dovezena kolima hitne pomoći, svesna i orijentisana. Nakon dijagnostike utvrđen je prelom više pršljenova, nekoliko rebara i grudne kosti”, saopštio je UKC Niš.

Pacijentkinja je svesna, komunikativna, hemodinamski i respiratorno stabilna.

Ona je pebačena u jedinicu intezivnog lečenja na Klinici za anesteziju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Град је у апсолутном хаосу. Ово што видимо је девастирање зида уз упозорење Завода за заш. спом. Граду. Ја сам помислила да је пала одушевљена уређењем БГ- капије (штета уз циркус).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com