Merošina

Zemljoradnik se osamostalio na čelu tabele, a tek postaje zanimljivo

Nakon završenog 22. kola Nišavske okružne lige “Zemljoradnik” iz Balajnca se osamostalio na vrhu tabele pobedom 5:1 nad “Napretkom” iz Krušja, a već u sredu nakon dva derbija sve može da se razreši ili dodatno zakomplikuje. Za petama su mu “Morava” iz Žitkovca, “Rasovača” i “Mladost” iz Batušinca, koji je u ovom kolu bio slobodan.

U lokalnom derbiju između “Padine” i “Naisusa”, bolji su bili gosti iz Rožine sa postignuta dva gola. “Rasovača” je takođe na gostovanju bila ubedljiva i rezultatom 1:6 nastavila poteru za Zemljoradnikom.

Već nas u sredu 10. aprila očekuje prava poslastica, jedan komšijski derbi i borba za čeonu poziciju na dva fronta. Batušinac dočekuje Zemljoradnik, a Rasovača Moravu iz Žitkovca.  Nikad zanimljivija situacija na tabeli garantuje fantastične fudbalske predstave na terenima u Batušincu i Rasovači. Sve utakmice 23. kola igraju se od 16 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com