Sport

“Želja” zaključuje 2018. godinu utakmicom SEHA lige protiv Nekse

Rukometaši niškog Železničara staviće tačku na 2018. godinu utakmicom 13. kola SEHA lige protiv Nekse, koja se igra u sredu, 19. decembra od 19.00 časova u hali Čair.

Neksa je trenutno trećeplasirana ekipa, koja ima svega tri poraza, a u prvoj utakmici, kao domaćini, savladali su Železničar ubedljivim rezultatom 34:25.

“Nekse je odlična ekipa, koja je u stanju da pobedi bilo koga od učesnika SEHA lige, čak i ekipe koje su do ove sezone bile neprikosnovene. Igraju odličan rukomet, imaju veliki broj igrača na svim pozicijama, sa mladim trenerom koji forsira moderan rukomet. Ubedljivo su nas pobedili u Našicama. Bez obzira na sve to, smatram da je moja ekipa podigla nivo igre, na poslednjim utakmicama pokazala dobru formu” istakao je šef stručnog štaba Železničara Veselin Vujović.

On je takođe naglasio da je nezgodan termin za navijače jer se utakmica igra na Svetog Nikolu, ali je i pozvao sve koji su u mogućnosti da dođu i pruže podršku rukometašima “Želje”.

Kapiten Andrija Mađar izuzetno poštuje hrvatskog predstavnika i ističe da je Nekse najozbiljnije shvatio SEHA ligu, kao i to da igraju tvrd, defanzivni rukomet, na mali broj golova.

“Čeka nas teška utakmica, na nama je da odigramo što je moguće bolje u ovoj teškoj situaciji u klubu, koja nam ne ide u prilog. Pokušaćemo da ispoštujemo zahteve trenera i da se prikažemo u što boljem svetlu na oproštaju od ove, 2018. godine, zaključio je kapiten Nišlija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com