Sport

“Želja” protiv Vojvodine debituje u SEHA ligi

Rukometaši Železničara svoju premijernu utakmicu u debitantskoj sezoni u SEHA Gazprom ligi odigraće u utorak 28. avgusta, od 19 časova. Prvi rival Nišlijama u regionalnom takmičenju biće aktuelni državni prvak, ekipa Vojvodine, a karte su u prodaji na biletarnici hale Čair.

Rukovodstvo kluba odredilo je cene ulaznica za ovaj meč i one iznose 150 dinara za tribine, odnosno 200 dinara za mesto u parteru, a prodaju se danas i sutra od 10:00 do 19:30 časova.

“Vojvodina igra jedan dobar i moderan rukomet, totalno drugačiji od prethodne sezone. Siguran sam da ćemo i mi odigrati drugačije, pa su predviđanja da ćemo videti jednu kvalitetnu utakmicu. Naša želja je da pobedimo, iako imamo problema sa povređenim igračima.” rekao je trener niške ekipe koji sigurno neće moći da računa na novajliju Predraga Vejina.

Iako ih očekuje rival koji je u prethodnoj sezoni SEHA lige završio na poslednjem mestu, igrači su svesni toga da je iskustvo igranja u ovom rangu takmičenja ipak na strani Vojvodine. Ali i Nišlije imaju svoje kvalitete…

“Na nama je da pokažemo sve ono na čemu smo radili prethodnih mesec dana. Među najmlađim smo ekipama i ekipa koja ima najveći broj novih igrača pa je bilo potrebno dosta vremena da stvari dođu na svoje mesto i da se tim uigra. Svakim danom sve više naredujemo i spremni smo za ovaj izazov.” rekao je Andrija Mađar ispred igračkog kadra.

Utakmica u hali Čair počinje u 19 časova, a igraće se na novopostavljenoj podlozi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com