Sport

Želja pravi uvertiru u praznik sporta na Čairu

Sutra je veliki dan za niški sport! Utakmica 7. kola plej-ofa rukometne Superlige igraće se između Železničara i Crvene zvezde od 18:30 časova i predstavljaće uvertiru u praznik sporta koji nas očekuje (od 19h Radnički-Napredak). Najbolji ishod bio bi duplo slavlje na Čairu, a uz to oba kluba su svojim navijačima obezbedila besplatan ulaz.

 

Tim povodom meč je u svom stilu najavio Josif Petković.

“Samo igrači znaju kakve su sve kritike čuli u ponedeljak na jutarnjem treningu, ali nije red ni da dramimo posle prvog poraza. Nismo mnogo galamili ni kad smo pobeđivali, nećemo ni nakon jedne loše partije, jer ne zaboravljamo koliko smo već premašili sva očekivanja sa početka sezone.” kaže Petković nakon poraza koji je ekipa pretrpela od Partizana u Beogradu.

Ipak, u taboru Nišlija nisu dozvolili da ih ovaj poraz poremeti, već odlučno koračaju ka svom cilju kao što su to činili i do sada. Računica je, kaže Joška, i više nego jasna:

“Ako dobijemo preostale dve utakmice kod kuće, mi smo milion posto u SEHA ligi, jer može, eventualno, da nas prestigne jedna, ali nikako dve ekipe. Mi ćemo se, naravno, potruditi da „ćapimo” još koji bod na strani i da ne dozvolimo da nas bilo ko prestigne. Duboko sam uveren da će za nedelju dana, pred našu utakmicu sa Vojvodinom, mnogo toga biti jasno po pitanju raspleta u vrhu tabele.”

Što se rivala tiče, trener je ocenio da nema sumnje da su kvalitetniji nego što tabela to pokazuje, ali očigledno imaju neke svoje probleme, zaostali su za ostalim timovima i pitanje je koliko mogu da urade do kraja prvenstva.

“Oprez nam je neophodan, ali svakako smo favoriti na našem terenu, samo treba da se vratimo proverenim vrednostima!” dodaje Petković.

On će imati malo veće probleme nego inače jer niški tim trenutno muče povrede Đukića i Stanojevića koji će ovog puta igrati samo ako budu potpuno spremni da se stave u funkciju ekipe.

Nema sumnje da će preostali deo ekipe dati sve od sebe da i u ovom meču slavi zajedno sa svojim navijačima za koje je, podsećamo, obezbedio BESPLATAN ulaz na utakmicu. Meč počinje u 18:30 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com