Sport

“Želja” gostuje Tartanu u okviru SEHA Gazprom lige

Rukometaši niškog Železničara u sredu 20.02.2019. godine, godstuju Tartanu u Prešovu u okviru SEHA Gazprom lige. Meč je na programu od 17.30 časova.

Za „Želju“ će debitovati novajlije Matija Pižurica i Miloš Božović, bivši rukometaši Partizana, odnosno Mokre Gore, čija će se uloga pre svega odnositi na odbrambene zadatke.

Međutim, u sastavu neće biti Miroslava Kocića, Anta Babića, Jana Gorele i Nikole Matovića, što će u velikoj meri smanjiti šanse Nišlija da rezultatski ugroze domaći Tatran, kome „gori pod nogama“ u borbi sa Meškovom plasman na fajnal-for SEHA Gazprom lige, navode iz “Želje”.

“Tatran je odlična ekipa, koja je u igri za plasman na fajnal-for, što svojim kvalitetom i zaslužuje. U Nišu su nas pobedili u momentu kada smo mi još dizali formu i potajno gajili neke ambicije da možemo napraviti dobar rezultat, ali su nas u svim segmentima nadigrali. Mi imamo veliki problem, jer igrači koje smo doveli kao pojačanja, izuzev Pižurice i Božovića, još nisu dobili sertifikate i taj administrativni deo nije završen. Kao i u Ljubuškom, igraćemo u okrnjenom sastavu, bez mogućnosti ozbiljne rotacije, praktično sa po jednim pivotom i golmanom. U apsurdnoj smo situaciji, da treniramo sa jednom ekipom, a igramo sa drugom. Ali, ja se nadam da ćemo uspeti da odigramo dobru utakmicu. Dobar nam je ambijent u samom timu, bez obzira na sve probleme koji nas uporno prate. Nadam se da ćemo već od naredne utakmice sa Metalurgom biti kompletni i potruditi se da što spremnije dočekamo utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije protiv Vojvodine u Novom Sadu” istakao je trener Vujović.

Direktan prenos utakmice je na kanalu TV Arena sport 4.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com