Sport

“Želja” dočekuje skopski Metalurg

Rukometni klub Železničar u 15. kolu SEHA Gazprom lige dočekuje skopski Metalurg. Meč će se odigrati u sredu, 27. februara, od 17 časova u hali Čair, a iz niškog kluba naglašavaju da je ulaz besplatan i pozivaju ljubitelje rukometa da dođu u što većem broju i pruže podršku Nišlijama.

“Želja” i Metalurg su se bodovno poravnali na deobi osme i devete pozicije, te će sutrašnji meč biti direktan duel za bolji plasman u donjem delu tabele na kraju takmičenja.

“Dočekujemo ozbiljnu ekipu, koja je u usponu forme. Pobedila je u Bukureštu, što nije uspelo ni mnogim jačim ekipama”, ističe Veselin Vujović, šef stručnog štaba Železničara.“To je izuzetno ozbiljan sastav i biće nezgodan protivnik. Ali, ovo je prilika da i mi pokažemo da smo u usponu forme i da slavimo pred našim navijačima, iako ćemo još ovu utakmicu odigrati bez najvećih zimskih pojačanja. Nadam se da će administrativne formalnosti biti sređene već do subote i da ćemo ih imati u timu protiv Steaue u Bukureštu”.

Kapitensku traku će i na ovoj utakmici nositi Nemanja Živković.

“Sigurno je da smo podigli igru na znatno viši novo. To se pokazalo u Slovačkoj, gde smo, uprkos porazu, odigrali jako dobru utakmicu. Mislim da smo u dobroj formi, da Metalurg neće imati šansu ovde u Čairu i da ćemo ponoviti ono što smo uradili jesenas u Skoplju i ponovo ih pobediti”, poručuje Živković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com